B'CHILL

TOTAL BRANDS BV

 

Gouwzeestraat 9

1382 KD Weesp

Nederland

+31 (0)85 273 23 37

info@ochill.nl

Please reload

Recente berichten

Childs Closet - Only for Girls

1/9
Please reload

Uitgelichte berichten

Gastblogger ..... A Little Thing Called Love! + Winactie

 

Vandaag is het Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met een beetje liefde. Maar liefde, wat is dat eigenlijk? Het is misschien wel de moeilijkste vraag die er is.

 

 

Wat is liefde

Liefde is een bijzonder gevoel en wordt door iedereen op een andere manier beleefd. Het kan voor de een betekenen een gevoel van samen zijn, een kus of een aai over de bol geven, of (je) kinderen zien lachen en voor de ander kan het betekenen het geven van een iets. Het maakt niet uit wat het is, maar een ding is zeker; het is fijn om liefde te geven en te krijgen!

 

Maar, heb jij dat ook? Dat je voor je eigen kind echt kunt overlopen van liefde? En zelfs vlinders in je buik kunt voelen wanneer ze naar je toe komen om je spontaan een knuffel te geven, of wanneer je stiekem naar ze kijkt zonder dat ze het door hebben? Dit zijn van die kleine geluksmomentjes.

 

 

Liefde als inspiratiebron

Voor je eigen kind kun je een heleboel liefde voelen. En helemaal wanneer jouw meisje zich ‘happy’ voelt en straalt van top tot teen. Bij O’Chill hebben ze zich dit seizoen ook laten inspireren door de liefde. De nieuwe zomer collectie heet ook ‘A little thing called love’ en zit vol met shirtjes en jurkjes met hartjes, lieve teksten en roze glitters. Perfect om op een dag als vandaag te dragen en te laten zien dat je vol met liefde zit. Maar niet alleen op Valentijn is deze kleding leuk om te dragen, het kan iedere dag. Want iedere dag is een mooie dag om liefde te geven en te krijgen!

 

Benieuwd naar winactie? Klik dan hier!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
  • f
  • i